Coronavirus: actueel

Coronavirus: situatie per 5 juni 2021

Actuele situatie per 10 juli 2021

Per 10 juli zijn er weer beperkingen van toepassing. Raadpleeg de corona factsheet van Scouting Nederland hieronder voor alle informatie. Ga je op kamp, laat dan alle 18+ deelnemers vooraf een zelftest afnemen. 


Beleid regio Maasdelta

Het regiobestuur gaat binnenkort bekijken wat de mogelijkheden zijn voor het opstarten van bijeenkomsten zoals trainingen en workshops. Grootschalige evenementen met leden is op dit moment nog niet mogelijk. Na de zomervakantie kan er wellicht meer, we zullen hierover melding doen op deze pagina.


Zomerkampen en weekendkampen

Het is weer mogelijk om onder voorwaarden op kamp te gaan. Hier gelden wel duidelijke richtlijnen voor. Kijk voor informatie over het kampprotocol op de websitie samenopkamp.


Openingstijden Scoutshop Vlaardingen

De Scoutshop Vlaardingen is weer open. Kijk hier voor meer informatie.


Financiële steun

Scoutinggroepen komen onder voorwaarden in aanmerking voor financiële steun van de overheid. Neem hiervoor contact op met je gemeente. Kijk voor meer informatie hier en neem contact op via dit emailadres als de gemeente geen thuis geeft. Geef dan per email het volgende door: groepsnaam, plaatsnaam en gemeente waar jouw groep onder valt.[bijgewerkt: 15 juli 2021 - 11:40]