Coronavirus: actueel

Coronavirus: situatie per 1 juli 2020

Per 1 juli 2020 vindt er een verdere versoepeling van het Corona-beleid plaats waardoor er voor onze Scoutinggroepen meer ruimte ontstaat voor het organiseren van activiteiten. Door Scouting Nederland is het overheidsbeleid vertaald in een advies aan groepen (zie ook de poster onderaan de pagina). De zomerkampen 2020 mogen ook doorgaan. Hiervoor gelden wel speciale voorwaarden. Kijk voor alle informatie en protocollen op de website van 'we gaan op zomerkamp'.


LET OP: het beleid van de overheid is uitgewerkt in een noodverordening die per Veiligheidsregio wordt toegepast. Neem eerst contact op met de gemeente waar je onder valt alvorens opkomsten te gaan houden om zeker te weten dat je niet in overtreding bent van lokale regelgeving.


In lijn met het landelijke beleid zullen er in 2020 geen Regionale Ledenactiviteiten meer georganiseerd worden. Over de overige regioactiviteiten beraad het regiobestuur zich nog. Van belang blijft in ieder geval het advies om daar waar mogelijk is online bijeenkomsten te blijven houden. 


Speltips en inspiratie voor online bijeenkomsten met jeugdleden zijn hier te vinden #ikscoutthuis. Denk na over het gebruik van deze mogelijkheden in het kader van Avonturenzomer 2020. Door Corona blijven meer mensen in Nederland of gaan niet op vakantie. Het aanbieden van Scouting activiteiten kan leden en niet-leden helpen die periode te overbruggen.


De Scoutshop Vlaardingen is alleen open op vrijdagavond. Kijk hier voor meer informatie over de Scoutshop en openingstijden.
[bijgewerkt: 26 juni 2020, 11:57

Versie: UPDATE 25 juni 2020

Beeldmerk Scoutingregio Maasdelta
Logo Vereniging Scouting Nederland

Ons verhaal


Wij willen een Scoutingregio zijn waarin samenwerking centraal staat en iedereen met plezier zich kan ontwikkelen. Scoutingregio Maasdelta maakt deel uit van de Vereniging Scouting Nederland.

Logo Scouting Toekomstproof
Logo ANBI
Facebook pagina bookmark
Logo Twitter
Logo Facebook

Copyright @2020 – Stichting Scoutingregio Maasdelta – KVK  24338853 – privacy statement & disclaimer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Lees meer
Accepteren