Materialen

MaterialendepotScoutingregio Maasdelta beheert het Interregionaal Materialendepot, mede namens Scoutingregio Rond de Rotte


Uitleenmogelijkheden

De lijst met beschikbare materialen staat hiernaast. Al het materiaal ligt nu nog in Rotterdam opgeslagen. Binnenkort begint de bouw van het nieuwe depot. Dit depot wordt onderdeel van het combi-gebouw Marnix dat op het nieuwe Scoutcentrum Vlaardingen gebouwd gaat worden.


Kosten

Aan het lenen van materiaal zijn kosten verbonden. Scoutinggroepen betalen minder dan niet Scoutinggroepen. De Scoutinggroepen van de regio Maasdelta hoeven geen bijdrage te betalen. Dit is onderdeel van de regiocontributie. Wel kan een borg gevraagd worden.


Contact opnemen

In het overzicht met beschikbare materialen staat ook hoe je contact kan opnemen met onze materiaalmeester Jasper Hoekstra.Nieuwbouw materialendepot

Begin april 2020 werden de eerste palen geslagen voor de gebouwen van het nieuwe Scoutcentrum Vlaardingen. Het materialendepot wordt vanaf begin 2021 ondergebracht in een eigen ruimte binnen het zogenaamde Marnix-combigebouw. Op 7 april 2020 werd de Beheerstichting Marnix-combigebouw opgericht. Scoutingregio Maasdelta levert één bestuurslid voor deze beheerstichting.


Inmiddels is gestart met het leggen van de fundering waarna met de ruwbouw begonnen kan worden. We hopen medio 2021 van het nieuwe depot gebruik te kunnen maken..

Beeldmerk Scoutingregio Maasdelta
Logo Vereniging Scouting Nederland

Ons verhaal


Wij willen een Scoutingregio zijn waarin samenwerking centraal staat en iedereen met plezier zich kan ontwikkelen. Scoutingregio Maasdelta maakt deel uit van de Vereniging Scouting Nederland.

Logo Scouting Toekomstproof
Logo ANBI
Facebook pagina bookmark
Logo Twitter
Logo Facebook

Copyright @2020 – Stichting Scoutingregio Maasdelta – KVK  24338853 – privacy statement & disclaimer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Lees meer
Accepteren