Materialen

MaterialendepotScoutingregio Maasdelta beheert het Interregionaal Materialendepot, mede namens Scoutingregio Rond de Rotte


Uitleenmogelijkheden

De lijst met beschikbare materialen staat hiernaast. Al het materiaal ligt nu nog in Rotterdam opgeslagen. Binnenkort begint de bouw van het nieuwe depot. Dit depot wordt onderdeel van het combi-gebouw Marnix dat op het nieuwe Scoutcentrum Vlaardingen gebouwd gaat worden.


Kosten

Aan het lenen van materiaal zijn kosten verbonden. Scoutinggroepen betalen minder dan niet Scoutinggroepen. De Scoutinggroepen van de regio Maasdelta hoeven geen bijdrage te betalen. Dit is onderdeel van de regiocontributie. Wel kan een borg gevraagd worden.


Contact opnemen

Je kan contact opnemen met onze materiaalmeester Jasper Hoekstra via de email of het telefoonnummer in de uitleen catalogus.

Nieuwbouw materialendepot

Begin april 2020 werden de eerste palen geslagen voor de gebouwen van het nieuwe Scoutcentrum Vlaardingen. Het materialendepot wordt vanaf begin 2021 ondergebracht in een eigen ruimte binnen het zogenaamde Marnix-combigebouw. Op 7 april 2020 werd de Beheerstichting Marnix-combigebouw opgericht. Scoutingregio Maasdelta levert één bestuurslid voor deze beheerstichting.


Inmiddels zijn de eerste kolommen voor het nieuwe gebouw geplaatst. Voor het einde van 2020 zou het dak erop moeten zitten.Foto van de situatie op 13 november 2020