ZVC Brielse Meer

ZVC Brielse MeerStichting Zeeverkennerscentrum Brielse Meer (ZVC) is in 1967 opgericht ten behoeve van het beheer en de exploitatie van twee kampeerterreinen aan het Brielse Meer. Het bestuur van deze stichting wordt gevormd door vertegenwoordigers van de waterwerkgroepen, die hun groepshuis op een van deze terreinen hebben of hun boten in een van de havens afmeren.


Het ZVC beheert/exploiteert:

  • Zeeverkennerscentrum ‘Oosterland’
  • Zeeverkennerscentrum ‘De Visserij’


De leden van het ZVC maken gebruik van de terreinen t.b.v. activiteiten zoals wedstrijden, kampen en natuurlijk de groepsopkomsten.


Tweemaal per jaar wordt een grote klusdag georganiseerd om de terreinen en accommodaties uitgebreid aan te pakken en op te knappen. In het kader van de Bezem in de Mastactie, worden in het najaar alle oevers van het Brielse Meer nagelopen om al het zwerfvuil te verwijderen. In het voorjaar geldt deze actie voor een ander natuurgebied in de regio, namelijk het Bernisse-gebied. Dit alles in samenwerking met het Staatsbosbeheer en het Recreatieschap Voorne-Putten-Rozenburg.Beeldmerk Scoutingregio Maasdelta
Logo Vereniging Scouting Nederland

Ons verhaal


Wij willen een Scoutingregio zijn waarin samenwerking centraal staat en iedereen met plezier zich kan ontwikkelen. Scoutingregio Maasdelta maakt deel uit van de Vereniging Scouting Nederland.

Logo Scouting Toekomstproof
Logo ANBI
Facebook pagina bookmark
Logo Twitter
Logo Facebook

Copyright @2020 – Stichting Scoutingregio Maasdelta – KVK  24338853 – privacy statement & disclaimer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Lees meer
Accepteren